Vacatures

 

Wordt jij onderdeel van ons enthausiaste team? Bekijk of jij net zo enthausiast wordt van onderstaande vacatures als wij van leuke collega's.

Receptie/front office medewerker Hotel In den Brouwery / Hotel Bosch & Zee

 

Als medewerker aan de receptie van ons hotel ben je verantwoordelijk voor het in- en uitchecken van gasten van onze hotels en vakantiewoningen, dienstverlening aan de gasten en het telefonisch aannemen en verwerken van reserveringen.

Je wordt ondersteund door de dienst hebbende manager en je werkt hoofdzakelijk in de middag en avond. Naast de gangbare receptie taken bereid je ook alvast het ontbijt voor de volgende ochtend voor en verwerk je wasgoed van de kamers.

Vanuit deze locatie ben je het aanspreekpunt voor hotelkamers en een ruim aantal vakantiewoningen. Verder krijg je ook te maken met de strandcabine verhuur welke vanuit deze locaties plaats vindt, en veelzijdige baan met veel persoonlijk contact dus!

 

Algemeen medewerker Hotel In den Brouwery / Hotel Bosch & Zee

 

Als algemeen medewerker binnen onze kleine hotelgroep ben je van alle markten thuis. Je werkt verspreid in overeen te komen dagdelen, waarbij je, afhankelijk van de te werken dagdelen, de hotelgasten in de ochtend van een uitgebreid ontbijt voorziet en gedurende de ochtend de hotel- en vakantiewoning gasten uitcheckt en service verleent aan de balie.

Als algemeen medewerker binnen onze kleine hotelgroep ben je van alle markten thuis. Je werkt verspreid in overeen te komen dagdelen, waarbij je, afhankelijk van de te werken dagdelen, de hotelgasten in de ochtend van een uitgebreid ontbijt voorziet en gedurende de ochtend de hotel- en vakantiewoning gasten uitcheckt en service verleent aan de balie.Je bent aanspreekpunt in een team van 2 tot 4 personen (afwisselend met de bezetting) welke het ontbijt verzorgen, werkzaamheden tijdens het ontbijt bestaan uit het klaar maken van het buffet, aanvullen van het buffet, tafels afhalen en opdekken en na afloop keuken,  ontbijtruimte opruimen en schoonmaken en alle andere aanverwante zaken.

Gedurende de ochtend verricht je lichte receptietaken zoals het uitchecken  van gasten en het afrekenen van het verblijf. Ook neem je de telefoon aan om alvast reserveringen aan te nemen voor de receptiemedewerker welke je later af lost. Je ondersteund het schoonmaakpersoneel bij hun werkzaamheden.

In de middag- en/of avonddienst ben je verantwoordelijk voor het in- en uitchecken van gasten van onze hotels en vakantiewoningen, dienstverlening aan de gasten en het telefonisch aannemen en verwerken van reserveringen.Je wordt ondersteund door de diensthebbende manager, naast de gangbare receptie taken bereid je ook alvast het ontbijt voor de volgende ochtend voor en verwerk je wasgoed van de kamers.

Je bent het aanspreekpunt voor de hotelgasten van Hotel In den Brouwery of Hotel Bosch & Zee en een ruim aantal vakantiewoningen.  Verder krijg je ook te maken met de strandcabine verhuur welke vanuit deze locaties plaatsvindt, en veelzijdige baan met veel persoonlijk contact dus!

Kortom een afwisselende baan, met vaste tijdsbestekken en de verantwoordelijkheid om te zorgen dat het de gasten tijdens hun verblijf aan niets ontbreekt!

 

Wij verwachten

• Minimaal MBO denkniveau

• Basiskennis computersystemen

• Gastvrij, enthousiaste en verzorgde uitstraling

• Flexibel in werktijden en werkzaamheden, werkzaamheden zijn hoofdzakelijk in de avond en middag

• Gedurende weekend beschikbaar

• Stressbestendig

• Talenkennis, waarbij basis Duits of de wil om dit snel aan te leren aanwezig is. Nederlands en Engels een must.

• Omgeving Walcheren is een pré


Arbeidsvoorwaarden

• Salaris boven het horeca minimumloon

• Beperkte, maar faire reiskostenvergoeding

• Arbeidsrelatie via Payroll bedrijf

• Zowel mogelijkheden voor vooraf vastgesteld dienstverband als jaarcontract.

• Tijdens hoogseizoen wordt er gewerkt met een (in onderling overleg) vastgesteld twee-wekelijks rooster

• 20 tot 38 uur per week in overleg (11 werkdagen in 14 dagelijks rooster).

 

Ben jij de persoon die wij zoeken? Schrijf dan een goed gemotiveerde sollicitatie brief inclusief CV met referenties aan Suzanne de Witte via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..