Les Maisons Vakantiewoningen

Les Maisons verhuurt comfortabele, trendy ingerichte vakantiewoningen en appartementen. Allen direct gelegen in het centrum van de badplaats Domburg! Wij bieden diverse soorten woningen aan: twee, vier tot zes personen, met balkon of terras en van alle gemakken voorzien.

Bovendien zijn de woningen verrassend betaalbaar!

Uitgelicht

Centraler is haast niet mogelijk.. vanuit de voordeur staat u binnen enkele honderden meters in de gezellige hoofdstraat. Steekt u deze over dan bent u in enkele minuten op strand.

U heeft bij ons de mogelijkheid een strandcabine te boeken bij uw verblijf. Geniet van het gemak van uw eigen privé cabine op strand.

Aan de receptie van Hotel In den Brouwery en Hotel Bosch en Zee heeft u de mogelijkheid goed uitgeruste fietsen te huren, voor een dag of voor uw gehele verblijf. Eveneens kunt u deze online mee boeken.

Deze accommodatie beschikt over gratis Wifi internet.

Honden zijn van harte welkom.  Wij staan maximaal 1 hond per kamer of woning toe.

Let u wel op dat honden in uw accommodatie niet toegestaan worden in ruimtes met tapijt en op meubels. In vakantiewoningen zijn deze uiteraard ook niet toegestaan in de slaapkamers. Indien wij bij schoonmaak constateren dat deze regels overtreden worden dan worden u mogelijk extra schoonmaakkosten in rekening gebracht. Wij waarderen het wanneer u deze regels opvolgt en zo de gehuurde accommodatie voor uzelf en andere gasten netjes houdt.

Allergie? Wilt u juist een kamer, woning of studio waar geen huisdieren komen? Vraagt u dit ook even van te voren bij ons aan.

Zin in een luxe ontbijtbuffet in een van onze hotels?

U bent in ons hotel welkom om tegen een faire prijs van het ontbijtbuffet te komen genieten.

Vooraf reserveren is gewenst, gedurende het seizoen kunt u i.v.m. de drukte enkel voor 09.00 of na 10.00 als niet-hotel gast gebruik maken van het ontbijtbuffet.

Onze vakantiewoningen zijn verrassend betaalbaar!

Foto's

Geniet van comfort en luxe