Voorwaarden

Leest u voor u een boeking plaatst aandachtig onze voorwaarden door.

Algemene voorwaarden

Wij hanteren voor al onze boekingen de uniforme voorwaarden Horeca Nederland, te downloaden op www.khn.nl. Let op dat navolgende annuleringsvoorwaarden enige andere genoemde voorwaarden in deze uniforme voorwaarden teniet doen.

 

Annuleringsvoorwaarden

TIJDELIJKE ANNULERINGSVOORWAARDEN WEGENS COVID-19
 
Deze onzekere tijden vragen om flexibiliteit van zowel de gast als de accommodatie, daarom gelden onderstaande afwijkende  annuleringsvoorwaarden voor de volgende boekingen, uiteraard enkel wanneer geboekt via www.vreekehotels.nl, via e-mail of telefonisch. Wanneer u boekt via externe partijen zoals Booking.com gelden er andere voorwaarden;
 
- - - - - -
Boeking gemaakt na 6 april 2020 en met aankomst tussen 28 april en 1 juli
 
Tot 14 dagen voor aankomst volledig restitutioneerbaar.
 
Daarnaast zijn er voor geselecteerde kamertypes mogelijkheden voor geselecteerde data om tot 3 dagen voor aankomst te annuleren, kijkt u hiervoor in ons boekingsysteem.
- - - - - -
 
Deze voorwaarden zijn van toepassing op de gestelde data en zolang deze gepubliceerd zijn op www.vreekehotels.nl en in ons online reserveringssysteem. Deze vervangen de standaard voorwaarden. Voor boekingen welke buiten de genoemde periode vallen of gemaakt zijn voor 6 april 2020 blijven de standaard voorwaarden onverminderd van kracht.
Met deze afwijkende voorwaarden willen wij u danken in het ondersteunen van onze organisatie door het plaatsen van een boeking.
 
NORMALE ANNULERINGSVOORWAARDEN

De navolgende voorwaarden zijn van toepassing op boekingen geplaatst via een rechtstreeks kanaal, dat wil zeggen telefonisch, via e-mail of online op onze eigen website. Externe reisbureau's zoals Booking.com, Expedia of VVV Zeeland hanteren eigen voorwaarden. Voor annuleringen via dergelijke reisbureau's dient u zich aan het desbetreffende bureau te wenden en zullen altijd de voorwaarden waar u daar de boeking onder aan gegaan bent gehanteerd worden. Helaas kunnen wij niet in gaan op speciale verzoeken om reducering van annuleringskosten.

 

Hotel In den Brouwery / Villa Elisabeth / Hotel Bosch & Zee

 

Annuleren tot

 

30 dagen voor aankomst

€35,00 administratievergoeding

14 dagen voor aankomst

15% van de totale huursom met een minimum van €35,00

7 dagen voor aankomst

35% van de totale huursom met een minimum van €35,00

1 dag voor aankomst

85% van de totale huursom met een minimum van €35,00

 

Les Maisons Vakantiewoningen

 

Gezien de aard van deze verhuur (specifieke woningen, vaste aankomstdagen, veelal vroegboeking) zijn vakantiewoningen helaas na het boeken niet meer te annuleren. Houdt u hier rekening mee bij uw keuze.

 

Wij adviseren u ten zeerste zelf een reisannulerings- en algemene reisverzekering af te sluiten bij uw verzekeringsagent. Bespaart u ons, maar vooral u zelf, veel ergernis door uw eigen risisco vooraf af te dekken. Wij hanteren onze annuleringsvoorwaarden streng en kunnen u daarom altijd de beste prijs bieden, waar geen toeslagen voor annuleringen in verrekend zijn.

Het achterwegen laten van de aanbetaling betekend geenszins dat uw boeking automatisch geannuleerd wordt. Indien u wilt annuleren dient u dit altijd schriftelijk aan ons door te geven.

 

Betalingsmethoden

Wij accepteren betalingen middels Maestro en V-Pay (debit, pin pas), daarnaast kunt u uiteraard contact betalen. Indien u een groot bedrag contant wenst te voldoen verzoeken wij u dit, in verband met een beperkte aanwezigheid van wisselgeld, dit vooraf kenbaar te maken.